Equipos Paddock

Paddock da todo el apoyo a varios pilotos osonencs. Empezando por el asesoramiento profesional que tenemos nuestro alcance. Confiando en ellos, nos dan unas buenas posiciones dentro de las competiciones.

PADDOCK RACING TEAM

El 20 de febrer es va disputar el 14é Ral•li Esprint Sant Julià. L’equip de Paddock Racing Team sortia amb el seu Peugeot 205 ral•li amb el dorsal 44.
L’estat de la carretera era desfavorable per tothom ja que havia plogut tota la nit i estava bruta de sorra per les obres del desdoblament de l’eix. El pilot Jordi Puigbò i la copilot Gemma Molist van decidir muntar els pneumàtics mixtes ja que les previsions no preveien pluja.
La primera passada la varen fer de reconeixement de la carretera, en el tram de Romagats els marxava una mica i van fer un “trompo” a la rotonda de Sant Sadurní. En el tram del Coll del Buc “ens vam sentir molt còmodes i varem poder apretar una mica, tot i que la baixada de final de tram era molt perillós ja que la carretera estava molt bruta i lliscava molt” explica Puigbò.
A la primera passada varen fer un temps de 8’48” traient-li 25” amb el segon concursant de la seva classe Pol Rossell.
La segona i la tercera passada varen ser constants i feren el mateix temps de 8’41” quedant 1rs de classe i 18ns de la general a 32” segons de Rossell i per davant de cotxes com l’R5 turbo o P.206.
“Estem molt contents del ral•li que hem fet ja que el cotxe ens ha anar molt i molt bé i no hem tingut cap problema, i a més poder guanyar el ral•li de casa encara ens honra més”.


Paddock Racing Team

Josin al Catalunya-Costa Daurada

El vigatà va disputar el Mundial de Ral.lis el passat 2-4 d’ocutbre, tot i tenir problemes en la primera etapa, el seu equip els va solucionar i van poder acabar la cursa en la 50é posició. Felicitats!

El pilots de Paddock fan un bon resultat al Ral·li Sprint de Sant Julià

Alex Garcia i Albert Garcia van fer un bon resultat dins del Ral·li, tot tenint una petita topada en el primer tram van aconseguir reduir temps envers els seus companys de grup, finalitzan la prova amb un temps de 24'41.4, Felicitats nois!

P

Reparación Carburadores