Autogas GLP

Esquema de la instal·lacio d'Autogas GLPEsquema de la instal·lacio d'Autogas GLP

Què es el GLP?

GLP són les inicials de Gas Liquat del Petroli. Es tracta d'una barreja de butà i propà i el seu ús permet assolir nivells de contaminació molt baixos, ja que redueix fins a un 95% les emissions d'òxid de nitrogen i un 15% les de CO2. No allibera partícules cancerígenes i no conté sofre ni plom.
El nivell de rendiment del motor és pràcticament igual que amb la benzina, pot arribar a perdre un 5% de potència. A més, l'ús de GLP augmenta la vida del motor, ja que el gas és més net i deixa menys dipòsits carbonosos que la benzina i el gasoil.
A nivell econòmic el gran avantatge és que el preu del litre de GLP és la meitat que el preu del litre de benzina.
La instal.lació d'un kit de GLP no implica canvis en el funcionament normal del vehicle. El cotxe s'engega amb benzina i no passa a gas fins que la temperatura del motor arriba als 40 graus (tarda 1 minut). A partir d'aquest moment el conductor pot escollir entre circular amb GLP o amb benzina només polsant un botó commutador i sense necessitat d'aturar el vehicle. Si un dels dos combustibles s'esgota, el motor passa automàticament a alimentar-se de l'altre previ avís del commutador.
L'autogàs compleix amb tota la normativa que s'exigeix a la resta de carburants. El Real Automóvil Club de España (RACE) conjuntament amb altres clubs europeus va dissenyar i dur a terme unes proves de col.lisió i incendi per comprovar la seguretat d'un vehícle d'autogàs i la prova va demostrar un alt nivell de seguretat. El dipòsit, els suports i el sistema de tubs d'alimentació van resistir intactes. A Espanya no hi ha restriccions pels vehícles amb GLP per accedir als aparcaments subterranis.

Avantatges mediambientals respecte la benzina
- Reducció del 68% de les emissions de NOx
- Reducció del 15% de les emissions de CO2

Avantatges mediambientals respecte al gasoil i el biodièsel
- Reducció del 99% de les emissions de partícules
- Reducció del 96% de les emissions de NOx
- Reducció del 50% del nivell de soroll
- Reducció del 10% de les emissions de CO2

Mapa punts subministramentsMapa punts subministraments

Punts de subministrament

Enllaç dels punts de subministament de gas
https://maps.google.es/maps/ms?ie=UTF8&t=m&oe=UTF8&msa=0&msid=205349817156008766927.0004d344c5bdbeedce714

Kit montatgeKit montatge

Kit STAG autogas systems

EL kit esta compost de

1- Dipòsit
2- Centraleta
3- Injectors
4- Electrovàlvula
5- Commutador amb indicador
6- Sensor de pressió
7- Filtre
8- Reductor

Mapa exportació STAGMapa exportació STAG

Productes STAG

L’empresa AC, ubicada a la ciutat de Bialystok – Polònia, té una experiència de més de 25 anys en el disseny i producció de sistemes tecnològics avançats d’alta aplicació per l’alimentació de vehicles amb fonts alternatives d’energia. AC és una empresa de renom a Polònia i ocupa un lloc important en el món dels fabricants i proveïdors de sistemes de gas d’alta qualitat per vehicles, comercialtizats com a marca STAG.

Pressupost

Per més info al 93.886.65.20 i demana el teu pressupost final.
Converteix el teu vehicle a partir de 1590€ + IVA

Reparación Carburadores